HELGATRAKSELarchitect is een studio voor architectuur en interieur architectuur. We vinden het leuk om aan zo veel mogelijk verschillende opdrachten te werken: luxe of bescheiden villa's, slimme kantoor-oplossingen, herbestemmingen of grote en kleine verbouwingen. We zijn gevestigd in Amsterdam, en in de bossen van Finland. We werken en leven dus in het beste van twee werelden: midden in de energie en het drukke leven van de stad en in de rust van de uitgestrekte Finse natuur... Een balans die voor ons goed werkt.

Ook architectuur is een balans: een fascinerend evenwicht tussen kunst en techniek. We vinden het belangrijk om ook deze balans te optimaliseren. Geinspireerd door de natuur en steeds betere techniek, kijken we ook graag verder dan morgen. Onze speciale passie is duurzame architectuur en we hebben verschillende woningen ontwerpen volgens de Passief Huis standaard. 

Helga ontwerpt al 20 jaar voor grote en kleine opdrachtgevers. Ondanks dat zijn we een klein bureau gebleven, en vinden persoonlijke aandacht en inspanning belangrijk. Wij luisteren met aandacht en interesse naar je verhaal; dus mocht je vragen, opmerkingen of plannen hebben, laat ons dat gerust weten.

Stel een vraag via deze website, of bel voor een vrijblijvende afspraak op een van onze kantoren of bij je thuis.EN / FI / NL

Bureau

FI +358 449877 450 

NL +31 6 1100 6693

HELGATRAKSELarchitect