FI +358 449877 450 

NL +31 6 1100 6693

HELGATRAKSELarchitect

EN /FI / NL

HELGATRAKSELarchitect on Uudellamaalla toimiva arkkitehtitoimisto. Suunnittelutyöt kattavat laajan valikoiman sisätilaratkaisuita, omakotitaloja, toimistosuunnitelmia ja vapaa-ajanasuntoja. Myös kunnostussuunnitelmat yrityksille ja yksityisille ovat merkittävä osa suunnittelutyötämme.

Arkkitehtuuri on jännittävä sekoitus taidetta ja tekniikkaa. Se on luovaa, monimutkaistakin ja ennen kaikkea haastavaa, intohimona on tehdä asiat oikein. Meille se merkitsee näkemystä tulevaisuuteen, huomista pitemmälle. Ympäristöongelmien kasaantuessa moni kaipaa kestävän kehityksen tuomaa tulevaisuutta ja me olemme jo onnistuneet useissa passiivitalo projekteissa. Paitsi uudisrakentaminen, myös remonttikohteet voivat noudattaa kestävän kehityksen periaatteita.

Suunnittelijana Helga Traksel on hionut taitojaan kansainvälisesti yli 20 vuotta. Osaamista on kertynyt Australiasta, Hollannin kautta Suomeen asti. Toimisto on pieni ja ystävällinen, toiminta juuri sinulle sopivaa ja räätälöityä.


Jos oma suunnitelmasi tupakka-askin takakannessa ei tuota riittävää mielihyvää, ota ihmeessä yhteyttä. Kerro meille tavoitteistasi ja ylläty positiivisesti! Huomisella on sinulle annettavaa!

Lue lisää Helga Trakselista

Yritys