FI +358 449877 450 

NL +31 6 1100 6693

HELGATRAKSELarchitect

EN / FI / NLUskomme, että kestävän kehityksen arkkitehtuuri ja rakennustapa ovat välttämättömiä tulevaisuudessa, mutta ne parantavat elämäämme jo nyt. Eikä ekologinen tapa rakentaa ole kalliimpaa! Voimme tuottaa nykyaikaista, läpinäkyvää ja rehellistä arkkitehtuuria budjettisi mukaan.

Aito kestävän kehityksen arkkitehtuuri keskittyy seuraaville alueille:


  1. rakennus on älykäs järjestelmä, jossa kohtaavat: energia, jätteiden käsittely ja materiaalit…tämä vaatii luovaa ajattelua ja osaamista uusista rakennus ja yhdyskuntatekniikoista

  2. joustavuutta, jossa luodaan muokattavia tilakokonaisuuksia muuttuvien elämäntilanteiden mukaan. Tällä ajattelulla voidaan jatkaa rakennuksien elinkaarta sukupolvelta toiselle.

  3. luonto ja terveys, jotka huomioidaan käytettäessä luonnollisia materiaaleja, jotka ikääntyvät hitaasti kanssamme: puuta, lasia ja luonnon eristysmateriaalit. Myös jo olemassa olevat rakenteet ja materiaalit voidaan hyödyntää uudelleen.


Yhdistämällä edellä mainitut kohdat heti suunnittelun alussa voimme luoda avoimia, valoisia ja luonnollisesti terveellisiä tiloja, jotka kestävät aikaa.

Näkemys